Karstulan

Mieslaulajat

Kurkistus Mieslaulajien tulevaan…

”Maailman ympäri 80 minuutissa” – musiikkihupailu

Täältä tullaan, mutta töitähän se vielä tietättää!

Karstulan Mieslaulajat ovat luvanneet yhdeksännessä musiikkinäytelmässään kiertää Maailman ympäri 80 minuutissa. Paljon luvattu! Matka voisi vielä onnistuakin tässä ajassa, mutta kuoron konserttisalissa tapahtuu yllättävä putkirikko kriittisellä hetkellä. Röörssonin putkifirma lähettää hätään remonttiryhmän nokkamiehen, yliputkimies Pöyhösen. Pöyhösen tietysti siksi, että hän on työssään aina hyvin tarkka ja tunnollinen.

Firmassa kyllä ihmetellään miksi Pöyhösen urakat kestävät joskus oletettua kauemmin. Pitkien ylityöjaksojen uuvuttama Pöyhönen pääsee onneksi huomenna Saaransa kanssa ensimmäiselle ulkomaanmatkalleen.

Harmi, että yliputkimies Pöyhöstä vaivaa eräs kiusallinen ”ominaisuus”. Estääkö se Karstulan Mieslaulajien maailmanympärysmatkan vai olisiko se jopa edesauttamassa matkaa?

Syksyllä 2013 nähdään …

Matkaa odotellessa voidaan kuunnella vaikka kuorolaisten viimeisintä musiikkitallennetta ”Kesäpäivän seisaus”.

 

Jaa:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn